Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Garth Brooks, legendă a muzicii country, a fost acuzat de viol de fosta sa coafeză și make-up artist. Traumatizată, femeia s-a gândit să se sinucidă

Garth Brooks, cântăreţ country considerat regele genului în Statele Unite, a fost acuzat de viol de fosta sa coafeză şi make-up artist, potrivit unei plângeri depuse joi la un tribunal din Los Angeles.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 09:21

Cântăreţul în vârstă de 62 de ani este o legendă a muzicii country, cu mare succes în anii 1990 Cântăreţul în vârstă de 62 de ani este o legendă a muzicii country, cu mare succes în anii 1990 - Profimedia Images

Faptele datează din 2019, potrivit femeii, al cărei anonimat este păstrat în document. Ea l-a acuzat că a violat-o într-o cameră de hotel din oraşul californian. Traumatizată, coafeza a explicat că s-a gândit să se sinucidă.

Ea este reprezentată de Douglas Wigdor, un avocat celebru în Statele Unite pentru implicarea sa în numeroase cazuri de violenţă sexuală scoase la lumină de mişcarea #MeToo. "Plângerea de astăzi demonstrează că prădătorii sexuali există nu numai în America corporatistă, la Hollywood şi în industriile rap şi rock'n'roll, ci şi în lumea muzicii country", a insistat avocatul într-un comunicat.

Cântăreţul în vârstă de 62 de ani este o legendă a muzicii country

Articolul continuă după reclamă

Potrivit plângerii, Garth Brooks a depus o plângere preventivă în Mississippi în luna septembrie, în care susţine că este victima defăimării şi a tentativei de extorcare, precizând că femeia a cerut mai multe milioane de dolari de la el pentru a evita urmărirea penală.

Cântăreţul în vârstă de 62 de ani este o legendă a muzicii country, cu mare succes în anii 1990. În 2015, el l-a depăşit pe Elvis Presley ca cel mai bine vândut cântăreţ solo din SUA.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » Garth Brooks, legendă a muzicii country, a fost acuzat de viol de fosta sa coafeză și make-up artist. Traumatizată, femeia s-a gândit să se sinucidă