Antena Meniu Search
x

George Clooney se desparte de celebra vilă de pe Lacul Como. Suma uriaşă pentru care a scos-o la vânzare

George Clooney își vinde celebra vilă de pe Lacul Como, în nordul Italiei. O sursă apropiată starului din "Batman și Robin" a declarat pentru Page Six că acesta și-a scos vila la vânzare pentru suma uriașă de 100 de milioane de euro. 

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 22:29

Zvonurile potrivit cărora Clooney ar vinde proprietatea de pe Lacul Como există de ceva timp. Zvonurile despre vânzare datează încă din 2010, când se spunea că se gândea să vândă din cauza atenției paparazzilor pe care o atrăgea în zonă.

Apoi, aceleași zvonuri au apărut din nou în 2015, la mai puțin de un an după ce s-a căsătorit cu Amal.

George Clooney iubeşte "zona şi oamenii", dar vrea să vândă proprietatea

"George iubește zona și oamenii care locuiesc acolo, dar este conștient de atenția pe care o primește atunci când se află în oraș. A primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare, și ar urma să cumpere o altă proprietate, mai puțin accesibilă, într-o altă zonă din Italia", declara atunci o sursă pentru Page Six, citat de Mediafax.

Actorul a cumpărat vila pentru 10 milioane de dolari în 2002

Soții Clooney au cumpărat superba proprietate Domaine du Canadel din regiunea Provence din Franța în 2021 și pare că Amal preferă să stea acolo.

Vânzarea vilei de pe Lacul Como, în nordul Italiei, s-ar face acum în liniște, "fără publicitate, fără presă", au spus sursele citate de Page Six. Se pare că actorul a cumpărat proprietatea pentru 10 milioane de dolari în 2002.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » George Clooney se desparte de celebra vilă de pe Lacul Como. Suma uriaşă pentru care a scos-o la vânzare