Antena Meniu Search
x

Georgeta, o mamă româncă din Italia, a fost ucisă cu mai multe focuri de armă. Carabinierii se chinuie de 7 zile să pună cap la cap un puzzle macabru

Au trecut exact șapte zile de la momentul în care o româncă de 43 de ani a fost găsită moartă, în casa ei din Sicilia. Fusese împușcată de mai multe ori cu o armă de vânătoare și zăcea fără suflare într-o baltă de sânge. Colegii de serviciu au descoperit-o pe Georgeta, după ce femeia nu a mai răspuns la telefon. La o săptămână de la tragedie, carabinierii nu au nicio pistă, însă ipoteza unui crime pasionale pare să câștige tot mai mult teren.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.12.2022, 11:01

Georgeta, o mamă româncă din Italia, a fost ucisă cu mai multe focuri. Carabinierii se chinuie de 7 zile să pună cap la cap un puzzle macabru - livesicilia.it / Profimedia

Victima și-ar fi cunoscut călăul, iar crima oribilă, care s-ar fi produs cu o zi înainte de descoperirea macabră, ar fi una de natură pasională. Sunt două dintre ipotezele de lucru ale carabinierilor, în încercarea de a pune cap la cap piesele unui puzzle macabru. Potrivit publicației Live Sicilia, arma de vânătoare cu care Georgeta a fost împușcată de cel puțin două ori nu a fost încă găsită, iar criminalul nu are încă nici chip, nici nume.

Polițiștii italieni iau în calcul ipoteza unei crime pasionale

Între timp, ancheta polițiștilor din Paternò a dus la audierea a două persoane.

Militarii au percheziţionat şi locuinţele celor doi, dar, momentan, nu există suspecţi. În tot acest film al crimei, pe care carabinierii încearcă să-l reconstituie, rămâne de identificat care ar fi putut fi motivul. Și, deși elementele adunate până acum nu dau o certitudine absolută, ipoteza unei crime de natură pasională pare să câștige tot mai mult teren.

Pe acelaşi subiect

Românca era despărțită și avea o fiică

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, o româncă de 43 de ani a fost ucisă cu mai multe focuri de armă, fiind găsită fără suflare în casa ei din cartierul Rotondella, între orașele Paternò și Belpasso, în zona Catania.  Fusese împușcată cu o armă de vânătoare și zăcea fără suflare într-o baltă de sânge. 

Descoperirea macabră a fost făcută de colegii femeii, care lucra la o fermă din zonă.

Pentru că nu a răspus la telefon toată după-amiaza, aceștia au mers la casa româncei, unde locuia singură, și au dat peste trupul fără viață al acesteia. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. 

Presa din Peninsulă scrie că femeia era despărțită și avea o fată, care locuiește în România. 

Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a da de urma criminalului. Parchetul din Catania a deschis o anchetă pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Georgeta, o mamă româncă din Italia, a fost ucisă cu mai multe focuri de armă. Carabinierii se chinuie de 7 zile să pună cap la cap un puzzle macabru