Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 12 ani şi părinţii ei, morţi după ce avionul în care erau s-a prăbuşit, în Italia. Tatăl abia obţinuse licenţa de zbor

Un cuplu și fiica lor în vârstă de 12 ani au murit într-un accident de avion la câteva luni după ce tatăl a obţinut licența de pilot. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 22:41

Cele trei victime sunt tatăl, care era pilotul, soţia acestuia și fiica lor în vârstă de 12 ani. Christian Kath, 42 de ani, originar din Queensland, Australia, zbura cu aeronava Piper Cherokee PA-28, în timp ce soția sa Misty, 43 de ani și fiica Lilly erau pasageri. Harper, cealaltă fiică a cuplului, rămasese acasă pentru a participa la o petrecere în pijamale, în St Petersburg, Florida, SUA, relatează Mirror.

Ea este acum singurul membru rămas în viaţă al familiei după ce şi-a pierdut părinţii şi sora mai mare. Potrivit anchetei, Christian și-a obținut licența abia pe 21 iulie. Cu câteva luni înainte de accident, bărbatul a postat pe Facebook o poză în care marca primul său zbor de unul singur.

„Am zburat singur pentru prima dată astăzi! M-am simțit atât de mândru că am realizat în sfârșit ceva ce mi-am dorit să fac de la vârsta de 8 ani. Mulțumesc că mi-ai suportat orele de zbor de dimineață  și atunci când am studiat noaptea târziu, Misty Kath. Tot efortul va merita când vom putea zbura la Keys pentru un weekend cu Lily și Harper, în curând”, a scris bărbatul.

Cadavrul bărbatului este încă dispărut

Pe acelaşi subiect

„Sunt atât de mândru de tine!!! Abia aștept toate aventurile noastre”, i-a scris soția lui, Misty. Cei trei închiriaseră un avion din St Petersburg, Florida și zburau spre sud, spre orașul Veneția pentru cină. Plecând de la aeroportul municipal din Veneția la ora 19:30, autoritățile cred că familia se întorcea spre casă când aeronava a căzut în largul apei. 

Autoritățile au fost alertate de Administrația Federală a Aviației (FAA) care a raportat că un avion cu un singur motor a decolat, dar nu s-a întors la aeroportul din Sankt Petersburg. Șeful poliției, Charlie Thorpe, a povestit cum epava a fost observată în larg, unde avionul a fost scufundat 5 metri de apă. Scafandrii Biroului Șerifului Sarasota au găsit fata moartă în zona pasagerilor, în timp ce cadavrul lui Misty a fost găsit la câțiva kilometri de navigatorii din apropiere.

Echipajele de urgență încă încearcă să găsească cadavrul lui Christian. Motivul care a dus la producerea unei asemenea tragedii nu a fost încă stabilit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 12 ani şi părinţii ei, morţi după ce avionul în care erau s-a prăbuşit, în Italia. Tatăl abia obţinuse licenţa de zbor