Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gest impresionant: Ferrari donează 1 milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna. "Acest ajutor va aduce alinare"

Ferrari va dona un milion de euro populaţiei din regiunea Emilia-Romagna, Italia, afectată de inundaţiile devastatoare. Paisprezece oameni au murit şi peste 20.000 au fost evacuaţi din calea ciclonului teribil. Furtuna Minerva a lăsat localităţi întregi fără curent, iar drumurile şi căile ferate au fost măturate de ape. Marele Premiu de Formula 1 din weekend a fost anulat.

de Redactia Observator

la 18.05.2023 , 22:20

Gest impresionant: Ferrari donează 1 milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna. "Acest ajutor va aduce alinare"
Gest impresionant: Ferrari donează 1 milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna. "Acest ajutor va aduce alinare" - Profimedia Images

Banii vor ajunge iniţial la Agenţia pentru Siguranţa Teritorială şi Protecţia Civilă a Regiunii Emilia-Romagna, în cadrul unei campanii regionale de strângere de fonduri.

Fondurile vor fi utilizate apoi, cu coordonarea autorităţilor teritoriale, pentru a ajuta populaţia afectată de recentele inundaţii. Se vor folosi fonduri în special pentru proiecte de refacere a mediului şi managementul instabilităţii hidrogeologice.

Unsprezece persoane au murit în urma furtunilor din Italia

Articolul continuă după reclamă

"În vremuri cu probleme, Ferrari a fost întotdeauna alături de comunitatea sa", a declarat CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna. "Am dorit să oferim un răspuns concret şi imediat la nevoile cele mai urgente ale populaţiei din Emilia-Romagna, care a fost pusă la încercare de un dezastru. Cu coordonarea autorităţilor locale, cărora le mulţumim din suflet pentru neobosita lor muncă, acest ajutor va aduce alinare şi un semn tangibil al solidarităţii întregii familii Ferrari", a adăugat el.

Regiunea Emilia-Romagna a fost lovită în ultima perioadă de inundaţii neobişnuit de intense. Unsprezece persoane au murit în urma furtunilor, potrivit unui nou bilanţ publicat joi după-amiază de autorităţi. Din cauza inundaţiilor a fost anulat Emilia Romagna Grand Prix, etapa de Campionat Mondial de Formula 1 care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Gest impresionant: Ferrari donează 1 milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna. "Acest ajutor va aduce alinare"