Antena Meniu Search
x

Grădină Zoo din China, acuzată că a băgat câini vopsiţi în cuşca urşilor panda. Cum au reacţionat vizitatorii

Situaţie şocantă în China. O grădină zoologică este acuzată că a băgat câini vopsiți în alb și negru în cușca urșilor panda. Pe cușcă scria că este vorba despre "câini panda", dar în interior se aflau câini din rasa chow chow. 

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 16:32

- Twitter

O grădină zoologică chineză a fost acuzată că a pictat câini în alb și negru pentru a-i păcăli pe vizitatori, potrivit Sky News. Postările de pe rețelele sociale au arătat că Grădina Zoologică Taizhou a inaugurat pe 1 mai o expoziție cu "câini panda".

Vizitatorii au fost taxați pentru a vedea noua atracție

Mai mulți vizitatori au susținut că au fost păcăliți deoarece animalele erau de fapt chow chow, o rasă de câini cunoscută pentru blana groasă. Oamenii au spus că animalele au fost vopsite pentru a semăna cu panda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un lucrător de la grădina zoologică a negat acuzațiile spunând că nu se percepe taxă și că în cușcă sunt câini, nu panda. Și alte grădini zoologice au fost acuzate că au încercat să-și înșele vizitatorii. În 2023, grădina zoologică din Hangzhou a negat acuzațiile potrivit cărora unii dintre urșii săi erau oameni îmbrăcați în costume.

Alte grădini zoologice din China au fost acuzate că au vopsit și tuns animale pentru a semăna cu lupii sau cu pisicile africane. În 2018, o grădină zoologică din Egipt a negat că ar fi pictat măgari ca să semene cu zebrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Grădină Zoo din China, acuzată că a băgat câini vopsiţi în cuşca urşilor panda. Cum au reacţionat vizitatorii