Antena Meniu Search
x

Video "Greşeala" comisă de Volodimir Zelenski şi soţia sa, Olena. Din răsfăţaţii presei, au devenit ţinta unui val imens de critici după apariţia în Vogue

Volodimir Zelenski şi soţia sa, Olena, sunt în centul unui uriaş scandal de imagine. Răsfăţaţi până acum de presa din întreaga lume, au ajuns ţinta criticilor după ce au acceptat să pozeze în revista de modă Vogue, în timp ce pe front, militarii ucrianeni mor pentru a apăra ţara de armata rusă. 

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 22:11

Vezi și

În poze, Olena Zelenska este fie singură, fie pe treptele unui salon oficial transformat în buncăr, păzită de soldaţi, lângă epava celui mai mare avion din lume - un Antonov 225, care a fost distrus de ruși în primele zile ale invaziei - sau în braţele soţului ei. Fotografiile au fost făcute de unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi ai lumii, Annie Leibovitz, iar articolul care însoţeşte pozele se numeşte "Portret de curaj: Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska". 

Val de critici la adresa lui Volodimir Zelenski şi a soţiei sale, Olena

Numai că pictorialul primei familii a Ucrainei nu a fost pe placul tuturor. Cei mai revoltaţi sunt din tabăra congresmanilor republicani: "În timp ce noi trimitem Ucrainei 60 de miliarde de dolari ca ajutor, Zelenski face ședințe foto pentru revista Vogue. Oamenii ăştia cred că noi nu suntem decât o adunătură de fraieri". "De ce am trimis 54 de miliarde de dolari în Ucraina, pentru ca Zelenski și soția sa să pozeze pentru Vogue? Sunteți în război și aveți timp pentru ședințe foto?" Asta au scris unii republicani pe Twitter. 

Şi nu doar politicenii americani sunt revoltaţi: "Nu e ăsta preşedintele Ucrainei, Zelenski? Şi el şi soţia lui au timp, în mijlocul unui război, să se întâlnească cu (n.r. reprezentanţii) Vogue şi să pozeze? Între timp, are loc acest război uriaş, pentru care ţara noastră a trimis milioane de dolari, arme". "Rușinos", "Jenant", "Penibil", "Trist", "Ucraina se umple de morminte și lor le arde de povești și de poze?", au mai scris oamenii pe reţelele sociale, în primele critici publice, pe care cuplul prezidenţial ucrianean le primeşte de la începutul războiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » "Greşeala" comisă de Volodimir Zelenski şi soţia sa, Olena. Din răsfăţaţii presei, au devenit ţinta unui val imens de critici după apariţia în Vogue