Antena Meniu Search
x

Guvernul libanez şi-a dat demisia, pe fondul creşterii furiei populaţiei, după explozia care a provocat moartea a peste 200 de persoane (Video)

Guvernul libanez și-a dat demisia, după explozia care a devastat o parte din Beirut și provocat peste 200 de decese. Anunțul a fost făcut luni, la televiziunea națională, de premierul Hassan Diab.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.08.2020, 20:08

Guvernul din Liban şi-a dat demisia, la câteva zile după explozia devastatoare - Abaca Press / Balkis Press/ABACA via Hepta

Furia populaţiei se afla în creştere, după explozia masivă din portul din Beirut, multe voci acuzând liderii țării de neglijență și corupție.

Oamenii au ieșit în stradă, să protesteze, imediat după explozia devastatoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Președintele Libanului a informat că explozia masivă a fost rezultatul detonării a 2.750 de tone de azotat de amoniu, depozitat în port de ani de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Guvernul libanez şi-a dat demisia, pe fondul creşterii furiei populaţiei, după explozia care a provocat moartea a peste 200 de persoane (Video)