Antena Meniu Search
x

Haos la metroul din Londra, în urma unei explozii. Cauza deflagraţiei e complet surprinzătoare

A fost din nou haos la metroul din Londra, după ce a fost raportată o explozie, într-un tren. Călătorii au fost evacuaţi din staţia Tower Hill.

A fost din nou haos la metroul din Londra, după ce a fost raportată o explozie, într-un tren. Călătorii au fost evacuaţi din staţia Tower Hill, însă au fost surprinşi să afle cauzele deflagraţiei.

Explozia s-a produs într-un vagon al unui metrou aflat aproape de staţia Tower Hill. Speriaţi, călătorii au fugit, în timp ce autorităţile, alertate, au decis evacuarea staţiei.

Câteva imagini cu un obiect în flăcări au apărut pe reţelele de socializare. Iniţial, s-a spus că ar fi vorba despre un pachet care ar fi luat foc. Ulterior, autorităţile s-au edificat.

Haosul a fost provocat de explozia unui telefon. Un călător ar fi rămas fără baterie, iar deflagraţia, de mică putere, s-a produs când a vrut să conecteze încărcătorul la smartphone, spune presa britanică.

Telefonul a luat foc, iar călătorii s-au panicat. Teama oamenilor a fost însă alimentată de atacul terorist de la metroul londonez, de zilele trecute, când un dispozitiv exploziv ascuns într-o găleată de plastic a explodat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Haos la metroul din Londra, în urma unei explozii. Cauza deflagraţiei e complet surprinzătoare