Antena Meniu Search
x

O alarmă falsă a provocat haosul de Black Friday, din Londra

Poliţia a evacuat aseară sute de persoane de pe Oxford Street, cea mai importantă arteră destinată cumpărăturilor, din capitala britanică.

Vezi și

Poliţia a evacuat aseară sute de persoane de pe Oxford Street, cea mai importantă arteră destinată cumpărăturilor, din capitala britanică. Totul a început în urma unui zvon conform căruia un bărbat înarmat cu o mitralieră ar fi deschis focul asupra oamenilor. Din fericire, alarma era falsă.

Panica s-a instalat în jurul orei 18.30, ora României. Timp la care cea mai aglomerată stradă din Londra, Oxford Street, era împânzită de vânătorii reducerilor de Black Friday. Oamenii au început să fugă pe străzi după ce ar fi auzit focuri de armă în zona staţiei de metrou Oxford Circus. De teamă, cei mai mulţi s-au refugiat în pub-uri. În urma busculadei, 16 persoane au fost rănite uşor.

Poliţia metropolitană a intervenit imediat. Le-a cerut oamenilor să se adăpostească şi a anunţat că tratează evenimentul ca pe un incident terorist. Ulterior, zona a fost evacuată. 

După câteva ore, anchetatorii au stabilit că alarma a fost una falsă. Nu au fost găsite probe care să dovedească faptul că au fost trase focuri de armă. Totul ar fi pornit în urma unei altercaţii dintre doi indivizi, pe un peron al staţiei de metrou Oxford Circus. Autorităţile caută, acum, cei doi bărbaţi responsabili pentru haosul din centrul Londrei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O alarmă falsă a provocat haosul de Black Friday, din Londra