Antena Meniu Search
x

Hoț român prins când fugea din Franța, după o gafă de începător. Cum a fost dat de gol de o șurubelniță uitată la locul jafului

Un român de 26 de ani a fost arestat în Franța, chiar în momentul în care încerca să fugă din țară, după ce polițiștii i-au găsit ADN-ul pe o șurubelniță folosită la un jaf comis în Pontault-Combault, la sfârșitul anului trecut.

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 12:00

Hoț român prins când fugea din Franța, după o gafă de începător. Și-a uitat ”șurubelnița” folosită într-un jaf violent
Hoț român prins când fugea din Franța, după o gafă de începător. Și-a uitat ”șurubelnița” folosită într-un jaf violent - Profimedia Images

Românul de 26 de ani a fost arestat vineri, 11 februarie, pe aeroportul Beauvais (Oise) din Franța. Era căutat de poliție după un jaf violent comis pe 3 decembrie, într-o locuință de pe rue Georges-Ohnet, în Pontault-Combault (Seine-et-Marne). 

Românul, identificat în urma unor probe ADN găsite pe șurubelniță

Tânărul este acuzat că a intrat peste victima sa în casă și a lovit-o de trei ori cu o șurubelniță în cap și în gât, apoi a fugit cu toate bijuteriile pe care le-a găsit în locuință, scrie leparisien.fr.

În ciuda rănilor grave de la cap și gât, victima, în vârstă de 36 de ani, a scăpat cu viață și a putut oferi detalii anchetatorilor despre cele întâmplate. Polițiștii au găsit la locul faptei șurubelnița folosită pe post de armă și, după mai multe analize, au reușit să descopere ADN-ul românului pe ea. A fost întocmit un profil genetic, care „s-a potrivit” în dosarele lor, iar fotografia românului a fost apoi prezentată victimei și astfel a fost identificat.

Bijuteriile furate nu au fost recuperate

Românul a fost arestat pe aeroport și își așteaptă procesul. El a recunoscut acuzațiile ce-i sunt aduse și le-a spus anchetatorilor că era sub influența drogurilor atunci când a folosit șurubelnița. Deși românul a fost prins, bijuteriile furate nu au fost încă recuperate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Hoț român prins când fugea din Franța, după o gafă de începător. Cum a fost dat de gol de o șurubelniță uitată la locul jafului