Antena Meniu Search
x

Hotelul lui Versace din Miami atrage mii de turişti

Proprietatea din Miami a fostului creator de modă Gianni Versace a atras mii de turişti în aceste zile de vacanţă.

Vezi și

Proprietatea din Miami a fostului creator de modă Gianni Versace a atras mii de turişti în aceste zile de vacanţă. După asasinarea designerului vestimentar, casa lui a fost transformată în hotel de lux. Vila a devenit unul dintre cele mai vizitate obiective turistice de pe Coasta de Sud a Statelor Unite.

Gianni Versace a fost ucis acum 20 de ani. Comis de un criminal în serie, asasinatul a avut loc chiar în faţa somptuoasei lui vile din Miami Beach. După moartea creatorului de modă italian, familia sa a vândut proprietatea unui mare grup hotelier, pentru 41,5 milioane de dolari. Ulterior, un hotel opulent, în stilul lui Gianni Versace, a fost inaugurat în acest loc. 

Turistii pot dormi în paturi uriaşe, pentru care au fost făcute asternuturi pe comandă, pot înota în piscina placată cu aur de 24 de karate şi să admire oceanul din observatorul aflat pe acoperişul hotelului. Mozaicul şi frescele au fost comandate de însuşi Gianni Versace. Creatorul de modă a investit peste 30 de milioane de dolari în modernizarea acestui domeniu.

Pe 17 ianuarie va fi lansat un nou sezon al serialului American Crime Story, care se concentrază pe crime care au captivat atenţia publicului. Viitoarele episoade refac filmul ultimelor zile din viaţa designerului vestimentar italian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Hotelul lui Versace din Miami atrage mii de turişti