Antena Meniu Search
x

Hoţi români condamnaţi la 113 ani de închisoare, în Franţa

Mai mulţi hoţi români, toţi membri ai unui clan de infractori, au fost condamnaţi de instanţa franceză la 113 de ani de închisoare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.10.2019, 21:16

- foto Hepta

Mai mulţi hoţi români, toţi membri ai unui clan de infractori, au fost condamnaţi de instanţa franceză la 113 de ani de închisoare.

20 de persoane, toate din România, făceau parte dintr-o bandă care trimiteau copiii la furat în metroul din Paris. Fiecare dintre ei au primit între 4 şi 8 ani de închisoare, pedepsele adunând în total 113 ani în spatele gratiilor.

Copii trimişi la furat în metroul din Paris

Douăzeci de persoane, cetăţeni români, au fost condamnat de instanţa franceză la un cumul de 113 ani de închisoare, pentru trafic de minori, posesie de bunuri furate, spălare de bani şi asocieze în scop infracţional.

Respectivii trimiteau copii la furat în metroul din Paris, iar prada consta în telefoane, protofele, ceasuri şi alte obiecte de valoare. Copiii erau învăţaţi ce să facă şi cum să procedeze, lucrând în echipă. Unul dintre ei distrăgea atenţia victimei, în timp ce celălalt fura obiectul respectiv şi se făcea nevăzut în aglomeraţie.

Cercetările continuă şi asupra unor persoane care în acest moment se află în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Hoţi români condamnaţi la 113 ani de închisoare, în Franţa