Antena Meniu Search
x

Ți se sfâșie inima! Diesel, cățeaua-polițist, a murit ucisă de teroriști la Paris. A fost declarată EROU!

Povestea lui Diesel, o cățelușă-polițist care a pierit în atacurile de la Paris, a impresionat o lume întreagă

Povestea lui Diesel, o cățelușă-polițist care a pierit în atacurile de la Paris, a impresionat o lume întreagă.

Ea este Diesel. Sau, mai degrabă, a fost. Cățeaua-polițist de șapte ani, din rasa Berger Malinois, a murit eroic, astăzi, ucisă de teroriștii care au pus la cale atacurile de vinerea trecută, din Paris. Când trupele speciale au luat cu asalt locuința unde se presupunea că se ascund teroriștii, Diesel a intrat prima în încăpere, curajoasă, așa cum a fost antrenată. Imediat, o femeie-terorist și-a detonat vesta explozivă. Și femeia, și câinele, au murit pe loc.

”Diesel a murit cu onoare și curaj, în timp ce își făcea meseria. Contribuția ei la libertatea noastră, a tuturor, nu va fi uitată”, a transmis Poliția Franceză într-un comunicat. În presa franceză, știrea despre moartea lui Diesel a întristat mii de oameni, mai ales că patrupedul a luat parte și la operațiunea Charlie Hebdo, la începutul acestui an. Atunci a avut noroc, a scăpat cu viață. Chien.fr scrie că Diesel era iubită de toată Franța, ceea ce nu mai miră pe nimeni. Polițistul care o avea în grijă este în stare de șoc și nu îi vine să creadă că și-a pierdut partenerul de misiune devenit cel mai bun prieten.
În memoria câinelui-erou a fost creată o pagină oficială de Facebook. Peste 6.000 de oameni au dat like și deplâng un adevărat erou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ți se sfâșie inima! Diesel, cățeaua-polițist, a murit ucisă de teroriști la Paris. A fost declarată EROU!