Antena Meniu Search
x

Îl au şi americanii pe Tarzan al lor la volan

Nu chiar la fel de talentat, un şofer de ambulanţă a reuşit să o impresioneze pe celebra Rihanna cu dansul lui la volan. În timpul serviciului.

Vezi și

 Nu chiar la fel de talentat, un şofer de ambulanţă a reuşit să o impresioneze pe celebra Rihanna cu dansul lui la volan. În timpul serviciului. Bărbatul a fost filmat de camera de supraveghere în timp ce dansa şi chiuia pe ritmul unei piese a Rihannei, dar şefii lui nu au apreciat momentul artistic.

Ziua de lucru a acestui şofer de ambulanţă s-a dat peste cap când la radio a început o piesă a Rihannei. Bărbatul a întrerupt discuţia pe care o avea prin staţie cu un coleg şi s-a dezlănţuit pe ritmurile hip-hop. Spectacolul a fost însă floare la ureche faţă de ce ştiu să facă unii şoferi români. Celebrul Tarzan de exemplu.

Spre deosebire de teribiliştii români, şoferul din Statele Unite a fost remarcat de celebra cântăreaţă a cărei piesă l-a inspirat. Rihanna a văzut imaginile devenite virale şi a scris despre ele pe contul său de Twitter.

A spus că acest şofer o ajută să-şi înţeleagă menirea pe acest Pământ. Şefii dansatorului de ocazie nu au fost la fel de încântaţi. Nu l-au dat afară, dar l-au amendat pentru distracţia la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Îl au şi americanii pe Tarzan al lor la volan