Antena Meniu Search
x

Nouă morţi, după prăbuşirea unui avion. Imagini cu aeronava în flăcări (Video)

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul militar Dillingham Air Field, din Hawaii, Statele Unite ale Americii.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.06.2019, 15:09

Nouă persoane au murit în accidentul din Hawaii
Avionul s-a prăbuşit la doi paşi de un aeroport militar din Hawaii - Captură Youtube

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul militar Dillingham Air Field, din Hawaii, Statele Unite ale Americii.

Tragedia s-a petrecut vineri seara. Avionul era plin cu turişti care explorau celebra insulă Oahu.

Nouă morţi în urma prăbuşirii avionului din Insulele Hawaii

Conform CNN, nu se ştie exact motivul care a dus la producerea incidentului, dar există informaţii conform cărora tragedia a fost amplificată de faptul că avionul a lovit fire de înaltă tensiune în cădere.

Avionul a explodat la impactul cu solul, iar când au intervenit autorităţile locale la faţa locului au găsit flăcări uriaşe.

Toate cele nouă persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa. Este considerată cea mai mare tragedie aviatică petrecută în zonă din cauza numărului mare de victime, dar şi a faptului că, în zona respectivă, au căzut până acum doar câteva elicoptere militare ce aveau soldaţi la bord, iar acum vorbim despre persoane civile.

Mai mult, există informaţii conform cărora mai multe rude ale victimelor aşteptau ca avionul să aterizeze şi au surprins în direct tragedia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Nouă morţi, după prăbuşirea unui avion. Imagini cu aeronava în flăcări (Video)