Meniu
Search
x

Video Imagini dramatice de la incendiul izbucnit în zona Vilia, din Grecia. Pompierii români l-au observat și au intervenit de urgență pentru stingerea lui

Pompierii români au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu de vegetație pe care l-au observat manifestându-se cu putere chiar în momentul în care se întorceau din zona Vilia, Grecia, unde a avut loc întâlnirea cu reprezentanții pompierilor poloni.

De Ana Maria Ghiarasim la 23.08.2021, 17:08
Vezi și

A fost anunțată imediat autoritatea elenă, concomitent fiind trimise la fața locului toate mijloacele de intervenție române din cadrul modulului. Incendiul a afectat o suprafață semnificativă, fiind cuprinse de flăcări mai multe locuințe.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în acest moment, pompierii români acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului, cu 8 autospeciale de stingere, 4 cisterne cu apă, un container multirisc, drona și autoturisme de teren.

În prezent, 142 de pompieri români se află în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetaţie, într-o misiune de zece zile care va fi prelungită, dacă este nevoie. Anterior, alți 112 pompieri de la noi din țară au participat la acţiunile de stingere a incendiilor în Grecia, iar la întoarcerea în ţară au fost înaintaţi în grad.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Imagini dramatice de la incendiul izbucnit în zona Vilia, din Grecia. Pompierii români l-au observat și au intervenit de urgență pentru stingerea lui