Antena Meniu Search
x

Imagini ȘOCANTE! Și-a împușcat CALUL în cap!

Superbul exemplar cabalin omorât după ce și-a rupt piciorul într-o cursă, câștigase pentru stăpânul său aproape 1,5 milioane de euro

Superbul exemplar cabalin omorât după ce și-a rupt piciorul într-o cursă, câștigase pentru stăpânul său  aproape 1,5 milioane de euro 

„Și caii se împușcă, nu- așa?”, este titlul unui film superb al anilor 60, cu Jane Fonda în rol principal și regizat de controversatul Sidney Pollack. O întâmplare petrecută în urmă cu puțin timp în Marea Britanie a transformat titlul producției într-o realitate crudă și cruntă. 

Un superb cal de curse a fost împușcat în cap fără milă la ordinul proprietarul său. Patrupedul Wigmore Hall participase la o cursă în urma căreia își rupsese piciorul, iar acest accident nefericit l-a făcut pe stăpân să uite cele aproape 1,5 milioane de euro pe care le câștigase de pe urma animalului. 

Proprietarul a dat ordin ca Wigmore Hall să fie ucis, iar crima s-a produs în spatele unui ecran uriaș pe care rulau imagini de la celelate curse.

Momentul uciderii calului a fost surprins de un fotograf amator și acum fac înconjurul lumii, fiind publicate în respectatul cotidian britanic „Daily Mirror”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imagini ȘOCANTE! Și-a împușcat CALUL în cap!