Antena Meniu Search
x

Video Imagini șocante în Milano. Tineri filmați cum blochează cu pietre un tramvai, scuipă și fac flotări pe șine: "Un oraș scăpat de sub control!"

Scene șocante filmate în Italia, la Milano, unde 15 tineri minori - baby gang - au fost surprinși luând cu asalt un tramvai. Episodul de vandalism a fost filmat, iar imaginile publicate pe rețelele de socializare au stârnit revoltă în rândul cetățenilor, care spun că nu se mai simt în siguranță pe străzile orașului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.02.2022, 14:26

Vezi și

Un grup de aproximativ 15 persoane, aparent minori, a luat cu asalt un tramvai, în orașul Milano, aruncând cu pietre spre vatman. S-a întâmplat în seara zilei de marți, 8 februarie, pe via Rubens. 

Într-o filmare devenită rapid virală pe rețelele de socializare se vede cum un băiat face flotări pe șine, în fața tramvaiului, în timp ce alți adolescenți scuipă spre vatman sau aruncă pietre și sticle în mijlocul de transport. Imediat ce calea îi este eliberată, vatmanul își reia cursa, relatează publicația La Stampa.

Milanezii nu se mai simt în siguranță pe străzi: "Un oraș scăpat de sub control!"

Imaginile au stârnit imediat dezbateri în mediul online, mai ales că acest episod violent nu este deloc unul izolat. Incidente similare s-au mai produs în oraș, ceea ce stârnește revolta milanezilor, care spun că nu se mai simt în siguranță pe străzi.

"Un oraș scăpat de sub control", a scris europarlamentarul italian Angelo Ciocca, revoltat de faptul că autoritățile municipale nu intervin cu măsuri concrete pentru a restabili legalitatea pe străzile orașului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Imagini șocante în Milano. Tineri filmați cum blochează cu pietre un tramvai, scuipă și fac flotări pe șine: "Un oraș scăpat de sub control!"