Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc pe o plajă din nordul Thailandei

Mii de fluturi de culoare verde aprins au fost găsiți pe o plajă din Thailanda. Imaginile fascinante arată cum turiștii entuziasmați se înghesuie să facă fotografii.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.04.2021, 11:18

  • Imagini spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc pe o plajă din nordul Thailandei

Imaginile spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc au fost surprinse pe o plajă din nordul Thailandei. Mai exact, totul s-a petrecut pe plaja Hat Chom Tawan din provincia Nakhon Ratchasima. Oficialii Parcului Național Thap Lan au declarat că arborii au atras fluturii în zona lor, fiind o zonă potrivită în timpul sezonului de împerechere.

''Fluturilor începeau să le placă mediul nostru sănătos. Am văzut incidente similare întâmplându-se în diferite părți ale provinciei datorită copacilor'', a declarat un reprezentant. 

Localnicii au fost uimiţi de frumuseţea fluturilor

Entuziasmaţi, oamenii s-au înghesuit să facă fotografii. Săptămâna trecută, mii de fluturi au fost văzuţi în timp ce stăteau pe o unitate școlară din provincie, unde au fost plantați mai mulți copaci, pentru ca insectele să se poată hrăni cu frunzele acestora, potrivit Yahoo News

Un localnic care văzuse fluturii a spus că roiul era atât de frumos și de strălucitor. El a spus: ''Erau atât de mulți și atât de frumoși încât oamenii din districtele din apropiere îi puteau vedea pe cer. Au adăugat culoare. Mai multor oameni le place să viziteze locul pentru a îi vedea.''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imagini spectaculoase cu mii de fluturi verzi care roiesc pe o plajă din nordul Thailandei