Antena Meniu Search
x

Imaginile dezastrului aviatic din Rusia

Momentul în care un avion de pasageri s-a făcut una cu pământul, lângă Moscova, a fost surprins pe camere, iar imaginile sunt dramatice.

Vezi și

Momentul în care un avion de pasageri s-a făcut una cu pământul, lângă Moscova, a fost surprins pe camere, iar imaginile sunt dramatice. 71 de oameni erau la bord şi, după mai bine de 24 de ore de căutări disperate, nu s-au găsit supravieţuitori.

Sunt ultimele clipe ale zborului 703. Camera de supraveghere a unei locuinţe din apropiere a suprins momentul în care se prăbuşeşte avionul. Cade din cer ca o minge de foc şi se izbeşte cu toată forţa de pământul îngheţat.

Zeci de bucăţi fumegânde, împrăştiate în toate părţile, la 70 de kilometri distanţă de Moscova. E tot ce a rămas din avionul în care se aflau 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului. Printre ei şi 3 copii. Nu au avut nicio şansă. 

Fix 4 minute a stat în aer avionul după decolarea de pe aeroportul Domodedovo. Pilotul ar fi semnalat un incendiu la unul dintre motoare şi ar fi cerut aterizarea de urgenţă.  

Avionul trebuia să ajungă în Orsk, oraş industrial din Urali, aproape de frontiera cu Kazahstanul. Aproape o mie de salvatori au fost trimişi la locul accidentului. La o zi după tragedie au recuperat doar câteva corpuri neînsufleţite. Zăpada are aproape un metru şi încă ninge.

Un agent imobiliar nu va uita niciodată ziua de ieri. Îşi cumpărase bilet pentru avionul care s-a prăbuşit, dar nu s-a urcat în el. Împlinea 37 de ani şi a ales un alt zbor, ca să poată sărbători, iar asta i-a salvat viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Imaginile dezastrului aviatic din Rusia