Antena Meniu Search
x

Iran, de două ori mai puţine îmbolnăviri cu coronavirus în ultimele 24 de ore faţă de ziua precedentă

Autorităţile iraniene au raportat, duminică, de aproape două ori mai puţine îmbolnăviri cu coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore faţă de cifra raportată în cursul zilei de sâmbătă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.03.2020, 13:17

Iran este una dintre cele mai afectate ţări din lume de epidemia de coronavirus
Pompieri îmbrăcaţi în costume de protecţie au dezinfectat cele mai mari pieţe din Teheran, capitala Iranului - Hepta
  • Iran a raportat de două ori mai puţine îmbolnăviri cu coronavirus în ultimele 24 de ore faţă de ziua precedentă
  • Totuşi, numărul deceselor a crescut vertiginos în Iran

Autorităţile iraniene au raportat, duminică, de aproape două ori mai puţine îmbolnăviri cu coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore faţă de cifra raportată în cursul zilei de sâmbătă.

Dacă sâmbătă se raportaseră peste 1.200 de îmbolnăviri, duminică s-au raportat doar 743 de îmbolnăviri, astfel că epidemia din Iran pare să bată în retragere şi graţie măsurilor de siguranţă luate.

Chiar şi aşa, conform BNO News, încă 49 de iranieni şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului, cifra raportată fiind de trei ori mai mare decât cea de sâmbătă, când erau doar 16 decese noi.

În total, Iran a ajuns la 6.566 de îmbolnăviri cu coronavirus, 194 de decese şi 2.134 de pacienţi recuperaţi din punct de vedere medical. 

Raportat la numărul de îmbolnăviri, Iran este a treia cea mai afectată ţară din lume, după China şi Coreea de Sud, însă în Italia au fost cu 39 mai multe decese.

La nivel global, epidemia a înregistrat 107.096 de îmbolnăviri, 3.649 de decese, dar şi 60.597 de pacienţi recuperaţi din punct de vedere medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Iran, de două ori mai puţine îmbolnăviri cu coronavirus în ultimele 24 de ore faţă de ziua precedentă