Antena Meniu Search
x

"Îmi lipseşte". Mesajul sfâşietor al unui tată, care nu şi-a putut salva fiul de 4 ani din flăcări, în Australia

Un tată distrus de durere s-a întors în locul unde fiul său de patru ani a fost murit într-un incendiu. Rithish Kirushnaneethan şi-a pierdut viaţa în foc, în ciuda faptului că mama şi prietenii de familie au încercat cu disperare să-l salveze din casa aflată în cartierul Dandenong, Melbourne, Australia.

de Monica Palade

la 26.07.2021, 17:58

"Îmi lipseşte". Mesajul sfâşietor al unui tată, care nu şi-a putut salva fiul de 4 ani din flăcări, Australia - Twitter

„Îmi lipseşte”, a spus tatăl îndurerat. Mama lui Rithish, în vârstă de 29 de ani, gătea în bucătărie, când a intrat în sufragerie şi a văzut flăcările, în jurul orei 10 seara. Disperată, femeia a încercat să îşi salveze cei trei copii, alături de un prieten al familiei, în vârstă de 30 de ani, care se afla în vizită.

„Poţi să îţi imaginezi că este cel mai urât coşmar. Din păcate, au trebuit să încerce să-i scoată pe cei trei copii din casă. Au reuşit să îi ducă în siguranţă pe un băiat de opt ani şi pe o fetiţă de trei ani. Au încercat să îl ia şi pe băieţelul de patru ani, dar, din păcate, flăcările era prea mari în acel moment şi nu au mai reuşit să ajungă la el”, a declarat comandatul poliţiei locale, Peter Koger.

Durere fără margini

În momentul incendiului, Rithish dormea în dormitorul său. „Din păcate, copilul a murit în incendiu”, a mai spus oficialul. Prietenul de familie s-a ales cu arsuri grave în încercarea disperată de a ajunge la băieţel. A fost dus la spitalul The Alfred în condiţie stabilă.

Pe acelaşi subiect

„A reuşit să salveze primul copil şi apoi a încercat să se întoarcă, dar a suferit arsuri, a încercat din răsputeri. Poţi să îţi imaginezi disperarea, este tragic pentru întreaga familie şi pentru comunitate”, a mai spus comandatul Koger.

Se mutase în casă de doar două săptămâni

Şi un vecin a încercat să îl salveze pe copil, dar şi mama, care disperată a spart geamul dormitorului, alegându-se cu tăieturi. „Din păcate, în acel moment casa era cuprinsă de foc”, a mai povestit Koger. Vecinul Mamoud Elkersh, 68 de ani, care a încercat să intre în casă a mărturisit: „Fumul îmi venea în faţă. Nu puteam vedea nimic”.

O altă vecină, Rosida Guavarra, a povestit că putea auzi panica din jurul casei. „Am auzit o doamnă ţipând: repede, repede, repede”. Familia distrusă s-a întors la locul tragediei. Verişorul lui Rithish vorbeşte despre el ca fiind un copil fericit. „Mereu obraznic şi se juca adesea cu fraţii mai mari. Îmi va lipsi mult”, a povestit Cham Saminthadarshan.

În momentul în care tatăl a ajuns la locul incendiului, nu a mai putut face nimic pentru băieţel. Familia se mutase în casă de doar două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Îmi lipseşte". Mesajul sfâşietor al unui tată, care nu şi-a putut salva fiul de 4 ani din flăcări, în Australia