Antena Meniu Search
x

Video În plin scandal între membrii familiei regale britanice, prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitați la încoronarea a regelui Charles al III-lea

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt invitaţi la încoronarea regelui Charles al III-lea. Cei doi nu sunt siguri încă dacă vor să îngroape securea războiului şi nu au dat un răspuns. Invitaţia vine la scurt timp după ce au fost evacuaţi din singura locuinţă pe care o mai aveau cei doi duci de Sussex în Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 21:49

Vezi și

La mai puţin de o săptămână după ce ducii de Sussex au aflat că sunt evacuaţi din conacul Frogmore, a venit şi invitaţia oficială la încoronarea regelui Charles al III-lea ce va avea loc în data de 6 ma. Este pentru prima dată când o ceremonie de încoronare va avea loc într-un weekend din 1902, când Edward al VII-lea a fost încoronat rege. Deşi ceremonia şi petrecerile ar fi trebuit să ţină toată ziua, surse din familia regală vorbesc despre un program scurt.

"Din cauza crizei costului vieţii din Marea Britanie, unele rapoarte arată că regele se gândeşte să reducă, oarecum, această sărbătoare. Rapoartele spun că încoronarea sa va dura puțin peste o oră."

Dacă Harry şi Meghan nu au dat încă răspunsul privind participarea la marele eveniment, alte vedete s-au exprimat. Adele și Ed Sheeran au fost invitați să cânte. Amândoi au refuzat. La fel şi Elton John, prieten apropiat al Prințese Diana

Prințul Harry face noi dezvăluiri

Pe acelaşi subiect

Între timp, Prinţul Harry a  povestit în direct, într-o emisiune, despre faptul că a fost diagnosticat cu tulburare de stres posttraumatic după moartea mamei sale.

Gabor Mate, specialist în traumă psihologică: "El a fost un copil traumatizat. Aceasta a fost o familie foarte disfuncţională, nu e vreo noutate pentru cine i-a citit cartea sau s-a uitat la "The Crown" sau ştie ceva despre viaţa lui Harry şi a fratelui său, William." 

În timpul aceleiaşi emisiuni, ducele de Sussex şi-a îndemnat toţi membrii familiei să meargă la terapie. Prinţul a povestit că a început să îi înţeleagă mai bine pe cei din jur cu ajutorul psiho-terapeutului.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, sunt în relaţii tensionate cu casa regală britanică după lansarea volumului "Spare" şi apariţia documentarului "Harry and Meghan". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » În plin scandal între membrii familiei regale britanice, prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitați la încoronarea a regelui Charles al III-lea