Antena Meniu Search
x

Video Prințul Harry și Meghan Markle, dați afară din singura casă pe care o aveau în Marea Britanie. Regele Charles al III-lea a decis să-i evacueze

Regele Charles îi evacuează pe Prinţul Harry şi pe Meghan Markle din singura reşedinţă pe care cei doi o mai au în Marea Britanie. Palatul Buckingham a făcut anunţul la scurt timp după ce cartea de memorii a Prinţului a ajuns pe rafturile librăriilor din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 14:35

Vezi și

Regele Charles al III-lea a hotărât că este timpul să-i evacueze pe Prințul Harry și pe Meghan Markle din Frogmore Cottage, singura lor casă din Marea Britanie. Palatul Buckingham a emis o notificare de evacuare către Ducii de Sussex, la scurt timp după ce a ajuns în librării cartea lui Harry, "Spare".

Frogmore Cottage îi va reveni, acum, prinţului Andrew, deşi acesta se împotriveşte mutării. În prezent, ducele de York locuiește în Loja Regală. Prințul Andrew, o figură controversată după ce a fost acuzat de agresiune sexuală, crede că fratele său, Regele Charles al III-lea, încearcă să îl îndepărteze tot mai mult de familia regală. Anunţul despre evacuarea ducilor de Sussex vine pe fondul speculaţiilor conform cărora Prinţul Harry ar putea să NU primească invitaţie la încoronarea regelui Charles, din 6 mai, anul acesta. 

Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul perioadei de timp a lui Harry și Meghan în Marea Britanie. Andrew se împotrivește ideii de a se muta în Frogmore Cottage după ce i s-a oferit săptămâna trecută. Totuși, asta arată că Harry și Meghan sunt neputincioși în a opri evacuarea”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Frogmore Cottage, o reşedinţă uriașă

Pe acelaşi subiect

Frogmore Cottage, o reşedinţă cu 5 dormitoare lângă Castelul Windsor din vestul Londrei, le-a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de către regina Elisabeta a II-a în 2018 drept cadou de nuntă.

Lucrările de renovare realizate de cuplu, în valoare de peste 2 milioane de euro, au şocat opinia publică, iar prinţul Harry a fost nevoit să înapoieze suma coroanei britanice după mutarea sa, alături de Meghan Markle, în Statele Unite, relatează Agerpres.

Potrivit The Sun, regele Charles nu le-ar fi propus lui Harry şi Meghan o nouă reşedinţă, privându-i astfel de orice locuinţă regală în timpul rarelor lor călătorii în Regatul Unit. Decizia riscă să agraveze tensiunile din rândul casei regale britanice, în condiţiile în care cuplul contestă deja în justiţie retragerea protecţiei lor speciale asigurate de poliţie.

Potrivit The Sun, regele Charles i-ar fi cerut prinţului Andrew să se mute la Frogmore Cottage pentru a reduce cheltuielile stilului de viaţă al fratelui său mai mic, care locuieşte în prezent la Royal Lodge, o luxoasă proprietate din Windsor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry și Meghan Markle, dați afară din singura casă pe care o aveau în Marea Britanie. Regele Charles al III-lea a decis să-i evacueze