Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Încăierare în masă, în Parlamentul turc. Două persoane rănite, după ce deputaţii au început să îşi împartă pumni

Cel puţin doi deputaţi au fost răniţi într-o încăierare care a izbucnit vineri în Parlamentul turc, în cursul unei sesiuni consacrate unui deputat din opoziţie aflat în închisoare.

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 14:05

- Youtube/TRT Haber

Acolo, în timpul unei şedinţe tensionate, un deputat l-a lovit cu pumnul pe unul dintre membrii opoziţiei. Şi, în câteva clipe, toată sala s-a transformat într-un ring de box. 

Doi deputaţi, răniţi

Cel puţin doi deputaţi din opoziţie - un ales de la Partidul Republican al Poporului şi o aleasă de la Partidul Egalităţii şi Democraţiei Popoarelor au fost răniţi uşor după ce au fost loviţi la ochi.

Articolul continuă după reclamă

”Îmi este ruşine că am fost martorul acestei situaţii. Îl invit pe preşedintele Parlamentului să-i convoace imediat pe şefii grupurtilor tuturor partidelor politice la o reuniune”, a declarat liderul CHP, principalul partid de opoziţie, Ozgur Ozel. 

Sesiunea parlamentară, în care hotărârea Curţii Constituţionale privind restituirea mandatului lui Can Atalay, care urma să  fie analizată, a fost suspendată. 

Ales în mai 2023 pe când se afla închisoare, mandatul parlamentar i-a fost retras lui Atalay în ianuarie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Încăierare în masă, în Parlamentul turc. Două persoane rănite, după ce deputaţii au început să îşi împartă pumni