Antena Meniu Search
x

Imagini incredibile din spațiu cu incendiile din Australia și norii uriași de fum

Imagini incredibile au fost surprinse din spaţiu cu incendiile care au mistuit Australia în ultimele luni şi care au transformat în scrum suprafeţe uriaşe de pădure.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 11.05.2020, 13:18

Imagini incredibile au fost surprinse din spaţiu cu incendiile care au mistuit Australia în ultimele luni şi care au transformat în scrum suprafeţe uriaşe de pădure.

Fotografiile arată dimensiunea uriaşă a incendiilor, după ce vântul puternic şi temperaturile de peste 40 de grade Celsius au favorizat extinderea acestora.

Imaginile din satelit, surprinse sâmbătă, 4 ianuarie 2020, arată incendii uriaşe în zone vaste din sud-estul Australiei, precum şi nori uriaşi de fum.

Potrivit datelor oficiale, peste 1.500 de locuinţe au fost distruse, iar peste 300 de focare provoacă în continuare distrugeri uriaşe.

Pe acelaşi subiect

Tot sâmbătă, mii de oameni din statul australian Victoria au primit ordin de evacuare din cauza unor focare uriaşe care ameninţau mai multe oraşe.

Potrivit DailyMail, aproximativ 70.000 de rezidenţi din East Gippsland şi-au părăsit locuinţele de teama incendiilor.

Incendii fotografiate din spaţiu, în Australia

Incendiile continuă să se extindă, iar duminică dimineaţă, aproximativ 150 de locuri diferite din New South Wales (sud-estul Australiei) continuau să ardă.

Conform datelor oficiale, în acest weekend, trei incendii uriaşe s-au unit în unul singur de mărimea Belgiei (aproximativ 30.000 de kilometri pătraţi).

Nori de fum, surprinşi din spaţiu în Australia

În acelaşi timp, reprezentanţii Guvernului au mobilizat alţi 3000 de rezervişti pentru a lupta cu flăcările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Imagini incredibile din spațiu cu incendiile din Australia și norii uriași de fum