Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Metoda inedită a unui model de videochat, pentru a strânge donații pentru Australia

Instagram a suspendat contul lui Kaylen Ward, cunoscut model de videochat și influencer din Los Angeles, după ce tânăra a cerut câte 10 dolari în schimbul unei fotografii deocheate, cu scopul de a ajuta cu bani voluntarii din Australia.

de Daniel Murărescu

la 08.01.2020 , 21:02

Kaylen Ward, cunoscut model de videochat și influencer din Los Angeles, a cerut câte 10 dolari în schimbul unei fotografii deocheate, cu scopul de a ajuta cu bani voluntarii din Australia. În doar câteva ore, zeci de mii de fani s-au înghesuit pentru a susține financiar eforturile de stingere a incendiilor, solicitând contra cost o imagine cu Kaylen. Instagram nu a apreciat demersul.

În vârstă de 20 de ani, "Filantropista Dezbrăcată", așa cum s-a autointitulat pe conturile de social media, a reușit să strângă sute de mii de dolari pentru eforturile de stingere a incendiilor din Australia.

Metoda tinerei a fost pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă. A vândut, cu 10 euro, poze nud cu ea. Iar bărbații, dar nu numai, s-au înghesuit să dea o mână de ajutor. Din nefericire, Instagram nu a fost de acord cu imaginile, așa că i-a blocat contul care deja devenise viral.

Articolul continuă după reclamă
Kaylen Ward

"Vedeam postări pe Twitter despre incendiile din Australia și eram îngrijorată că nu era destul de bine acoperit subiectul în media și puțini oameni donau", a explicat ea pentru BuzzFeed News.

"Vând nuduri fiecărei persoane care donează cel puțin 10 dolari către strângătorii de fonduri pentru incendiile din Australia. Fiecare 10 dolari donați = o fotografie nud trimisă în privat. Trebuie să îmi trimiți o confirmare că ai donat", a scris ea pe Twitter.

Kaylen Ward

Iar mesajele de confirmare au curs în valuri, Kaylen Ward fiind nevoită să angajeze patru oameni pentru a sorta zecile de mii de cereri.

Până la această oră, femeia a strâns peste 750.000 de dolari. Instagram nu a comentat decizia.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Metoda inedită a unui model de videochat, pentru a strânge donații pentru Australia