Antena Meniu Search
x

Incendiul de la hotelul cazinou din Cambodgia, soldat cu 27 de morţi şi peste 100 de răniţi. Căutările autorităţilor au luat sfârşit

Căutarea victimelor a luat sfârşit, după incendiul devastator care a cuprins un hotel cazinou din nord-vestul Cambodgiei, din apropierea graniţei cu Thailanda, informează presa locală, preluată de DPA, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 08:53

Incendiu Cambodgia
Incendiul la hotelul din Cambodgia s-a soldat cu 27 de morţi şi peste 100 de răniţi - CCTV Asia Pacific / Facebook

În total, 27 de persoane au fost ucise în incendiul care a izbucnit miercuri noapte în complexul de 17 etaje Grand Diamond City Hotel şi Cazino din Poipet, relatează luni Khmer Times, citând un purtător de cuvânt al agenţiei de protecţie împotriva dezastrelor. Printre morţi se află 17 turişti din Thailanda, precum şi cetăţeni malaizieni, nepalezi şi chinezi, a spus el.

Multe dintre victime au murit din cauza inhalării de fum sau din cauza rănilor suferite când au sărit din clădirea în flăcări. "Nu am putut identifica şapte cadavre", a spus purtătorul de cuvânt. Peste 100 de persoane au fost rănite în incendiu.

Acum se investighează "cine este responsabil", a declarat guvernatorul provinciei Banteay Meachey, Oum Reatrey. Una dintre posibilele cauze ale incendiului este un scurtcircuit, în condiţiile în care hotelul era decorat din abundenţă cu lumini pentru Crăciun şi Revelion, a declarat un purtător de cuvânt al autorităţilor. Pompierii au avut nevoie de 39 de ore pentru a stinge incendiul, a mai spus Reatrey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Incendiul de la hotelul cazinou din Cambodgia, soldat cu 27 de morţi şi peste 100 de răniţi. Căutările autorităţilor au luat sfârşit