Închisoare cu suspendare pentru un român care a sărit să-i bată pe poliţiştii care îl acuzau de furtul unei biciclete, în Italia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 31.01.2021, 07:34.
Actualizat: 31.01.2021, 07:38

Un român de 34 de ani a fost condamnat la şase luni de închisoare, cu suspendare, după ce a sărit să-i bată pe poliţiştii care îl opriseră pe stradă pentru a-l acuza de furtul unui biciclete.

Românul implicat în acest caz are 34 de ani

Poliţiştii italieni l-au imobilizat cu greu pe român

Profimedia - imagine ilustrativă

Întregul incident s-a petrecut în localitatea Fondi, oraş situat la jumătatea distanţei dintre Roma şi Napoli.

Conform Gazzettino del Golfo, românul a fost oprit pe stradă de un echipaj de poliţie, oamenii legii considerându-l principalul suspect în legătură cu furtul unei biciclete.

Românul din Italia a devenit agitat şi chiar a sărit să-i bată pe poliţişti, în momentul în care aceştia i-au solicitat să-i însoţească la secţie.

Românul, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

Românul a încercat să lovească o poliţistă, însă în ajutorul femeii au intervenit colegii acesteia care l-au imobilizat pe agresor.

Judecat în regim de urgenţă pentru comiterea infracţiunilor de furt, ultraj, opunere la reţinere şi ameninţarea unui oficial al statului, românul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.