Antena Meniu Search
x

Închisoare cu suspendare pentru un român care a sărit să-i bată pe poliţiştii care îl acuzau de furtul unei biciclete, în Italia

Un român de 34 de ani a fost condamnat la şase luni de închisoare, cu suspendare, după ce a sărit să-i bată pe poliţiştii care îl opriseră pe stradă pentru a-l acuza de furtul unui biciclete.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 31.01.2021, 07:38

Românul implicat în acest caz are 34 de ani
Poliţiştii italieni l-au imobilizat cu greu pe român - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul implicat în acest caz are 34 de ani.
  • Românul a fost judecat în regim de urgenţă.

Întregul incident s-a petrecut în localitatea Fondi, oraş situat la jumătatea distanţei dintre Roma şi Napoli.

Conform Gazzettino del Golfo, românul a fost oprit pe stradă de un echipaj de poliţie, oamenii legii considerându-l principalul suspect în legătură cu furtul unei biciclete.

Românul din Italia a devenit agitat şi chiar a sărit să-i bată pe poliţişti, în momentul în care aceştia i-au solicitat să-i însoţească la secţie.

Românul, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

Românul a încercat să lovească o poliţistă, însă în ajutorul femeii au intervenit colegii acesteia care l-au imobilizat pe agresor.

Judecat în regim de urgenţă pentru comiterea infracţiunilor de furt, ultraj, opunere la reţinere şi ameninţarea unui oficial al statului, românul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Închisoare cu suspendare pentru un român care a sărit să-i bată pe poliţiştii care îl acuzau de furtul unei biciclete, în Italia