Antena Meniu Search
x

Românul care a ameninţat că se aruncă în aer cu copiii săi, condamnat la închisoare în Italia

Un român de 45 de ani din Desio, Italia, a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare, după ce a ameninţat că se aruncă în aer cu tot cu cei doi copii ai săi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.01.2020, 16:41

Românul nu accepta varianta divorţului de soţie
Românul a ameninţat că se aruncă în aer alături de cei doi copii - Profimedia

Un român de 45 de ani din Desio, Italia, a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare, după ce a ameninţat că se aruncă în aer cu tot cu cei doi copii ai săi.

Magistraţii de la Tribunalul din Monza au ajuns la concluzia că faptele românului pot fi încadrate fără probleme la infracţiunea de tentativă de omor.

Ce daune are de plătit românul, după ce a ameninţat că se aruncă în aer cu copiii săi

Conform Il Giorno, din pedeapsa încasată de română se vor scădea circa şapte luni petrecute de acesta în arest preventiv sau arest la domiciliu.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape un an, când românul şi-a pierdut cumpătul după ce soţia l-a anunţat că vrea să divorţeze.

Nefiind de acord cu această situaţie, românul s-a baricadat în casă cu cei doi copii, o fată de 12 ani şi un băiat de 11 ani, a dat drumul la gaze, a pus mâna pe o bricheta şi şi-a sunat soţia la serviciu, anunţând-o de intenţiile sale.

Femeia a sunat de urgenţă la poliţie, iar oamenii legii au ajuns la faţa locului în 22 de minute şi l-au capturat pe român profitând de faptul că fata a reuşit să deschidă uşa.

Chiar şi aşa, sursa amintită precizează că după circa o oră şi jumătate de când a fost capturat românul, în zona respectivă încă se mai simţea miros de gaze şi exista pericol de explozie.

Pe lângă pedeapsa cu închisoare, românul are de achitat şi daune în valoare de 5.000 de euro, bani pe care soţia lui ar urma să-i cheltuiască în folosul copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Românul care a ameninţat că se aruncă în aer cu copiii săi, condamnat la închisoare în Italia