Antena Meniu Search
x

Ani grei de închisoare pentru românul care a batjocorit dame de companie în Spania

Un român de 31 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, în Spania, după ce a batjocorit două dame de companie și a încercat să batjocorească alte două tinere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.10.2020, 17:18

Românul ar fi comis infracțiunile anul trecut
Românul implicat în acest caz are 31 de ani - Ultima Hora
  • Românul implicat în acest caz are 31 de ani.
  • Românul ar fi comis infracțiunile respective anul trecut.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dată publicității, a comis infracțiunile respective anul trecut, în zona localității Palma, cel mai mare oraș din Insulele Baleare.

Conform Ultima Hora, magistrații au decis să-i dea câte nouă ani de închisoare pentru cele două cazuri în care a batjocorit dame de companie și câte un an de închisoare pentru cele două tinere pe care a încercat să le batjocorească.

De asemenea, românul trebuie să achite câte 12.000 de euro celor două dame de companie batjocorite și câte 3.000 de euro celorlalte două tinere.

Ancheta a scos la iveală faptul că românul obișnuia să-și ducă victimele în zona industrială a orașului Palma, să le batjocorească și să le bată.

Prima victimă a românului a recunoscut că, după ce a fost batjocorită și bătută, a părăsit orașul Palma de teamă.

Prima tânără care a reușit să scape din ghearele românului a notat numărul pe care acesta îl avea la mașină și așa au reușit anchetatorii să deslușească acest caz.

S-a ajuns la concluzia că românul a cumpărat mașina respectivă, înmatriculată în România, cu 200 de euro, de la un comerciant de mașini vechi, din România, înainte de a ajunge în Spania și a comite infracțiunile respective.

Românul s-a declarat nevinovat și a susținut că una dintre victime l-a reclamat pentru că nu a lăsat-o în locul în care se înțeleseseră, iar alta pentru că nu s-au înțeles la bani. Ba chiar ar fi spus că "nu avea rost să violez pe cineva, în condițiile în care pot să fac sex cu 20 de euro".

Totuși, anchetatorii au scos la iveală comportamentul de prădător sexual al românului și faptul că acesta nu obținea plăcere decât în momentul în care își bătea partenera.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ani grei de închisoare pentru românul care a batjocorit dame de companie în Spania