Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Indonezia, cu COVID-19, a urcat în avion după ce s-a deghizat în femeie. A cumpărat biletul pe numele soţiei

Un indonezian cu Covid a reuşit să se urce la bordul unui zbor intern după ce s-a dat drept soţia sa. Bărbatul s-a îmbrăcat în veşminte islamice care îi acopereau faţa şi a cumpărat biletul pe numele femeii.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 13:07

Vezi și

El a adus la aeroport actele de identitate şi un test PCR negativ al acesteia şi a reuşit astfel să păcălească vigilenţa paznicilor din terminal. La jumătatea zborului, însă, bărbatul s-a dus la toaletă, unde s-a schimbat în haine bărbăteşti. Schimbarea a fost imediat sesizată de una dintre însoţitoarele de zbor. La aterizare bărbatul a fost reţinut de poliţie şi trimis în auto-izolare acasă.

Polițiștii spun că vor trece la urmărirea penală imediat ce va termina carantina. Incidentul vine pe fondul restricțiilor stricte asupra călătoriilor în Indonezia, care a devenit rapid epicentrul virusului în Asia. Ţara din Asia de Sud-Est înregistrează aproape 50.000 de cazuri pe zi. În ultimele săptămâni, spitalele au fost copleșite de un număr mare de pacienți și de o lipsă de resurse, inclusiv tuburi de oxigen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din Indonezia, cu COVID-19, a urcat în avion după ce s-a deghizat în femeie. A cumpărat biletul pe numele soţiei