Antena Meniu Search
x

Informație BOMBĂ. 173 de jihadiști ISIS pregătesc atacuri sinucigașe în Europa! Informații critice descoperite în bârlogul teoriștilor, Interpol a trimis lista

Serviciile de informații din Marea Britanie au primit o listă de peste 170 de militanți ISIS care ar putea planifica în orice moment atrocități în Europa.

Serviciile de informații din Marea Britanie au primit o listă de peste 170 de militanți ISIS care ar putea planifica în orice moment atrocități în Europa. 

Cu toate acestea, un șef de informații al SUA a declarat că ultimele evaluări sugerează că mii de străini (europeni) care luptă pentru ISIS pot alege să rămână în Irak și Siria, în loc să se întoarcă în țările lor, să comită atentate.

Lista celor 173 de luptători periculoși a fost transmisă de Interpol, transmite The Guardian. Potrivit ziarului, serviciile de securitate se tem că infracțiunile militare din Irak și Siria vor determina susținătorii grupului jihadist să încerce să intre în Europa.

The Guardian scrie că, momentan, nici unul dintre indivizii aflați pe listă, nu poate fi localizat în Europa. Detaliile listei cu jihadiși au fost compilate de FBI.

O notă la listă aduce, însă, nişte lămuriri: "Oamenii au fost identificați prin materiale găsite în ascunzătorile din Isil, statul islamic din Irak și Levant ... Se pare că acești subiecți şi-ar fi manifestat dorința de a comite un atac suicidar sau un martiriu pentru a sprijini islamul".

Toate autoritățile europene sunt în alertă, la frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Informație BOMBĂ. 173 de jihadiști ISIS pregătesc atacuri sinucigașe în Europa! Informații critice descoperite în bârlogul teoriștilor, Interpol a trimis lista