Antena Meniu Search
x

Îngeri salvatori: Un pescar român din Italia și un polițist au ajutat o tânără care s-a aruncat în apele unui râu după câinele său

Un român care locuieşte în Italia şi un poliţist local au fost îngeri salvatori pentru o zi. O tânără de 23 de ani din comuna Scandicci, provincia Florența, regiunea Toscana, se plimba cu câinele ei de-a lungul promenadei ''delle Cascine'', dincolo de ''Ponte all’Indiano'' când, brusc, animalul s-a aruncat în apele râului Arno și a început să se zbată, fără să se mai poată întoarce singur la țărm.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 09:17

Un pescar român din Italia și un polițist au ajutat o tânără care s-a aruncat în apele unui râu după câinele său
Un pescar român din Italia și un polițist au ajutat o tânără care s-a aruncat în apele unui râu după câinele său - Shutterstock

Fata s-a scufundat imediat în apă pentru a salva câinele, dar după ce a ajuns la el și l-a luat în brațe, tot din cauza fundului noroios şi alunecos al râului, s-a blocat la rândul ei, fără să se mai poată întoarce pe mal în siguranţă.

În fața ei, mama, care fiind îngrijorată de siguranța fiicei sale şi martoră la cele întâmplate, a cerut ajutor telefonic imediat. Aceasta a telefonat la poliție, pompieri și serviciul sanitar de la 118, în ciuda dificultăților sale de a indica locația exactă în care se aflau.

Îngeri salvatori: Un pescar român din Italia și un polițist 

Din fericire, chiar în acel moment a trecut pe acolo un polițist din Florența, care, fiind în timpul liber făcea o plimbare cu bicicleta, când a auzit vocea disperată a mamei și, fără să piardă timpul, a intervenit să-i salveze fiica aflată în dificultate.

Pe acelaşi subiect

Cu ajutorului unui alt bărbat care se afla în zonă, un pescar de origine română care locuieşte în Italia, a pus la cale un fel de lanț uman, reușind la scurt timp după aceea să salveze atât fata, cât căţelul. Rasa animalului este de lup cehoslovac.

La scurt timp, au ajuns la faţa locului și mașinile de poliție, pompierii și salvatorii de la 118, dar tânăra, după acordarea primului ajutor, a preferat să meargă acasă cu părinții săi decât să fie însoțită la camera de urgență a spitalului din apropiere.

Polițistul, după ce s-a asigurat că starea de sănătate a fetei este una bună și i-a mulțumit pescarului român pentru ajutorul important acordat, și-a reluat plimbarea cu bicicleta, notează 055firenze.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Îngeri salvatori: Un pescar român din Italia și un polițist au ajutat o tânără care s-a aruncat în apele unui râu după câinele său