Antena Meniu Search
x

"Sunt o mamă disperată care nu va avea pace". O româncă din Italia caută cu disperare martori la accidentul în care fiul său, Florin, şi-a pierdut viaţa

O mamă disperată care ar face orice să afle adevărul. Melania Elena şi-a pierdut fiul, Florin, de doar 18 ani, într-un cumplit accident, care a avut loc pe 18 octombrie, în zona Borghesiana, din Roma, iar acum caută cu disperare martori pentru a putea afla ce s-a întâmplat în noaptea care avea să-i schimbe defitiniv viaţa.

de Monica Palade

la 11.11.2021, 20:00

„Caut martori la accidentul de motocicletă în care fiului meu şi-a pierdut viaţa. A fost Finocchio Via Tor Forame. Pe 18 octombrie în jurul orei 17 p.m. Vă rog, chiar și un mic detaliu ar putea fi de ajutor. Scrieţi-mi în privat. Voi fi recunoscătoare, sunt o mamă disperată care nu va avea pace”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

Fără linişte după moartea fiului

Potrivit rotalianul, Florin își conducea motocicleta când, din cauze încă necunoscute, a fost implicat într-un accident rutier și a suferit răni grave. A fost transportat de urgenţă la spital, la Policlinica Tor Vergata, dar din păcate, din cauza rănilor grave, românul s-a stins câteva ore mai târziu.

La locului accidentului, stau şi acum adunate buchete de flori, lumânări, da şi un banner pe care este scris: „Dacă vrei să zbori, renunță la tot ce te îngreunează!” „Nu vreau să spun că nu s-a schimbat nimic și că totul va trece mai devreme sau mai târziu. Aș face totul pentru a te putea vedea din nou!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Sunt o mamă disperată care nu va avea pace". O româncă din Italia caută cu disperare martori la accidentul în care fiul său, Florin, şi-a pierdut viaţa