Antena Meniu Search
x

Îngrijorare la bordul unei nave de croazieră. 48 de pasageri au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19

Royal Caribbean Group a anunţat luni că 48 de persoane de pe nava sa de croazieră Symphony of the Seas au fost testate pozitiv pentru Covid-19, alimentând îngrijorarea că noua variantă Omicron a coronavirusului ar putea împiedica redresarea industriei de croaziere, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 08:36

48 de persoane de pe nava de croazieră Symphony of the Seas au fost testate pozitiv pentru Covid-19
48 de persoane de pe nava de croazieră Symphony of the Seas au fost testate pozitiv pentru Covid-19 - Profimedia Images

Operatorul de croaziere a spus că are 6.091 de oaspeţi şi membri ai echipajului la bordul navei Symphony of the Seas, care a încheiat sâmbătă o croazieră de o săptămână în Miami, după ce a pornit în călătorie pe 11 decembrie.

Pasagerii care au fost testaţi pozitiv au fost asimptomatici sau uşor simptomatici, a spus Royal Caribbean într-un comunicat, adăugând că şase oaspeţi au fost debarcaţi mai devreme în timpul croazierei şi transportaţi acasă.

Royal Caribbean a spus că 95% din comunitatea de la bord a fost complet vaccinată, în timp ce 98% dintre cei care au fost testaţi pozitiv au fost, de asemenea, complet vaccinaţi. Itinerariile viitoare ale Symphony nu sunt afectate, a adăugat acesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Îngrijorare la bordul unei nave de croazieră. 48 de pasageri au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19