Antena Meniu Search
x

Întâlnirile prin aplicaţia Tinder, mariaje de succes

Indiferent cât de ciudat vi s-ar părea, oamenii care se întâlnesc prin aplicaţia Tinder au şanse mult mai mari să aibă o căsnicie fericită şi de lungă durată, comparativ cu persoanele care se cunosc în mod clasic. 

de Redactia Observator

la 20.02.2020, 17:31

Vezi și
  • Cercetătorii au descoperit că multe mariaje se datorează aplicaţiei de dating.
  • Întâlnirile online au provocat o creştere a căsătoriilor între oameni din rase diferite.

Indiferent cât de ciudat vi s-ar părea, oamenii care se întâlnesc prin aplicaţia Tinder au şanse mult mai mari să aibă o căsnicie fericită şi de lungă durată, comparativ cu persoanele care se cunosc în mod clasic. 

Este concluzia la care au ajuns cercetătorii europeni şi americani, după o lungă serie de studii. Au mai descoperit ceva. Întâlnirile online au provocat o creştere a căsătoriilor între oameni din rase diferite.

Dacă pe marile ecrane, marile iubiri se nasc din întâlniri neprevăzute, în realitate lucrurile stau diferit. În ziua de azi, oamenii îşi pot alege partenerul printr-un simplu click pe Tinder. Iar chiar dacă acest scenariu pare lipsit de romantism, cercetătorii au descoperit că persoanele care se cunosc online au şanse mult mai mari să aibă o căsnicie stabilă, fericită şi de lungă durată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unui studiu reliazat de doi cercetori europeni, persoanele care se cunosc online sunt mai compatibile decât cele care se cunosc prin prisma unui prieten, la locul de muncă sau într-un bar. În completarea acestui studiu vine şi unul realizat de americani.

După ce au stat de vorbă cu 19.000 de cupluri, cercetătorii de la o universitate din Chicago au descoperit că cei care se cunoscut online au o căsnicie mai fericită şi şanse mai mici de divorţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Întâlnirile prin aplicaţia Tinder, mariaje de succes