Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Internet gratuit peste tot în Uniunea Europeană. Ce aplicaţie trebuie să descarci

Inițiativa WiFi4EU oferă conectivitate Wi-Fi gratuită în spațiile publice din întreaga Europă, anunţă Comisia Europeană. Noua aplicație este concepută pentru ca cetăţenilor să le fie mai uşor să găsească reţele hotspot. 

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 10:19

Internet gratuit peste tot în Uniunea Europeană. Ce aplicaţie trebuie să descarci Internet gratuit peste tot în Uniunea Europeană. Ce aplicaţie trebuie să descarci - Shutterstock

Cu aplicația WiFi4EU, europenii pot accesa Wi-Fi de mare viteză și fiabil în mii de locații din întreaga Europă. Indiferent dacă călătorești pentru muncă, în vacanță sau pur și simplu în orașul tău local, aplicația WiFi4EU te va ajuta să te bucuri de acces la internet oriunde te duci, fără povara taxelor pentru internet.

Aplicaţia localizează hotspot-urile WiFi4EU disponibile în apropierea oamenilor utilizând interfața intuitivă pentru hărți. Peste 93.000 de hotspot-uri sunt disponibile în aplicaţie, care asigură o experiență online privată, fără urmărire sau colectare de date.

Aplicația este disponibilă pentru iOS și Android. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Ştiri externe » Internet gratuit peste tot în Uniunea Europeană. Ce aplicaţie trebuie să descarci