Antena Meniu Search
x

Video Inundație pe străzile din Londra, din cauza unei conducte sparte. Un localnic povestește că a avut impresia că asistă la un tsunami

Mai multe străzi din nordul Londrei au fost inundate, iar nivelul apei a depăşit, pe alocuri, un metru. Neplăcutul eveniment nu a fost provocat de vreo furtună, ci de spargerea unei conducte.

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 08:43

Vezi și

Zeci de magazine au fost avariate, iar străzile afectate au fost închise, ceea ce a perturbat serios traficul în oraş. Aproape 70 de pompieri au fost mobilizaţi pentru normalizarea situaţiei.

Între altele, ei au salvat doi copii şi doi adulţi, blocaţi de creşterea apelor. Un localnic le-a mărturisit ziariştilor că a avut impresia că asistă la un tsunami.

Apa s-a retras destul de repede după ce alimentarea prin conductă a fost întreruptă, dar zeci de familii au rămas, temporar, fără apă potabilă, în plină caniculă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Inundație pe străzile din Londra, din cauza unei conducte sparte. Un localnic povestește că a avut impresia că asistă la un tsunami