Antena Meniu Search
x

Video Educaţie prin teroare. Învăţătoarea din Galaţi este acuzată că îi lovea pe elevi cu palma peste ceafă şi le vorbea urât. Urmează audieri în lanţ

Audieri în lanţ în cazul învăţătoarei din Galaţi acuzate că făcea educaţie prin teroare la clasa a doua. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru purtare abuzivă. Între timp, mai mulţi copii s-au mutat deja la alte şcoli după ce ar fi fost pălmuiţi şi înjuraţi de dascăl în timpul orelor.

de Adrian Obreja

la 27.04.2023, 14:37

Vezi și

La câteva zile după demararea anchetei, poliţiştii au decis să întocmească acest dosar penal. Vor fi chemaţi la audieri toţi părinţii copiilor din acea clasă, atât cei care sunt încă elevi în clasă, cât şi cei care au fost transferaţi la alte şcoli. 

Va fi chemată la audieri şi învăţătoarea acuzată de purtare abuzivă, cât şi conducerea şcolii, asta după ce la poliţie a ajuns plângerea comună a mai multor părinţi. Cu toţii o acuză pe învăţătoarea de la clasa a doua că le vorbeşte foarte urât copiilor la ore, ba mai mult, pe unii i-a lovit cu palma peste ceafă.

Este şi motivul pentru care cel puţin 10 părinţi şi-au transferat copiii la alte şcoli, iar cei care au rămas în acea clasă încearcă să îi transfere, motiv pentru care au mai rămas doar 11 elevi. Inspectoratul şcolar a deschis o anchetă, o cercetează disciplinar pe acea educatoare, apoi va decide ce măsuri se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Educaţie prin teroare. Învăţătoarea din Galaţi este acuzată că îi lovea pe elevi cu palma peste ceafă şi le vorbea urât. Urmează audieri în lanţ