Antena Meniu Search
x

Hackerii și FBI-ul pot intra în orice iPhone care rulează iOS 11, afirmă o compania de software

Hackerii și FBI-ul pot intra în orice iPhone care rulează sistemul iOS 11, afirmă o compania de software, informează Daily Mail.

Hackerii și FBI-ul pot intra în orice iPhone care rulează sistemul iOS 11, afirmă o compania de software, informează Daily Mail.

Potrivit sursei citate, serviciile de securitate din orice țară pot accesa conținutul oricărui tip de iPhone, chiar dacă rulează și ultimul sistem de operare iOS 11, pe care cei de la Apple îl prezintă ca fiind este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.

Însă, firma israeliană de software Cellebrite susține că orice dispozitiv iPhone, chiar și ultima versiune, iPhone X, poate fi "spart".

O firma sustine ca poate "sparge" orice iPhone
Pe acelaşi subiect

Firma susține că a creat o tehnică prin care poate intra în orice iPhone și că încearcă să o vândă agențiilor de securitate din toată lumea, inclusiv FBI, dar și companiilor private.

În 2016, în urma atacului armat de la San Bernardino, compania Apple a refuzat să colaboreze cu FBI-ul pentru a furniza codul sursă pentru telefonului unuia dintre suspecți, astfel încăt să se obțină informații care i-ar fi putut incrimina pe aceștia.

Surse anonime susțin că firma israeliană poate folosi tehnica respectivă și pentru iPad, iPad mini, iPad Pro și iPod touch, care rulează versiunile de la iOS 5 la iOS 11.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Hackerii și FBI-ul pot intra în orice iPhone care rulează iOS 11, afirmă o compania de software