Antena Meniu Search
x

Isi cos limba ca sa slabeasca

Silueta subtire cu suferinta se obtine. De fapt, cu durere de-a dreptul. Este principiul dupa care functioneaza cea mai recenta gaselnita americana in lupta cu kilogramele in plus

Vezi și

Este un plasture care se aplica pe o portiune a limbii. Cu aceasta interventie de zece minute, care costa 2.000 de dolari, pacientele uita repede de obiceiurile care le-au indepartat de silueta de vis.

Plasturele-minune tine kilogramele la distanta prin frica. Medicul il coase pe limba si, odata ce efectul anesteziei dispare, pacientele nu mai vor sa auda de pizza, cartofi prajiti sau floricele. Suferinta se dovedeste mai puternica decat lacomia. "Sunt ingrozita numai la gandul de a consuma mancare solida, de teama ca ma va durea", a spus o pacienta.

Obligate sa manance doar alimente pasate si cocteiluri de proteine, pacientele incep sa piarda in greutate. O luna dureaza inedita procedura. Iar rezultatele se vad, spune medicul care a lansat-o. "In medie, pierderea in greutate este intre opt si zece kilograme", a spus doctorul.

Criticii procedurii spun ca plasturele e o metoda primitiva e slabit si ca pacientele au toate sansele sa se ingrase la loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Isi cos limba ca sa slabeasca