Antena Meniu Search
x

Galerie foto Israelul a donat României 40 de concentratoare de oxigen și trimite o medicală la noi în țară

România a primit din partea statului Israel 40 de concentratoare de oxigen. De asemenea, o echipă medicală va ajunge în ţară pentru a ajuta în combaterea pandemiei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.11.2021, 21:49

”Astăzi au sosit primele concentratoare de oxigen donate de Israel statului român, aflat în luptă strânsă cu virusul SARS-CoV-2. Ajutorul oferit de către Israel constă în oferirea a 40 de concentratoare de oxigen şi trimiterea unei echipe de specialişti israelieni în terapie intensivă şi logistică, pentru a veni în ajutorul personalului medical român, care face eforturi considerabile în scopul salvării de vieţi”, a transmis, marţi seară, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit news.ro.

La rândul lor, reprezentanţii Ambasadei Israelului la Bucureşti au precizat că ajutorul va continua şi în perioada următoare.  

”România trece printr-o perioadă dificilă. Pacienţii infectaţi cu coronavirus au nevoie de o atenţie medicală deosebită şi aceste concentratoare de oxigen îi vor ajuta în procesul de vindecare. Totodată, la finalul acestei săptămâni va ajunge la Bucureşti şi o echipă de specialişti israelieni în terapie intensivă Covid şi logistică, pregătiţi să meargă oriunde este nevoie în România, pentru a veni în ajutorul personalului medical. Vom continua să sprijinim România, o ţară de care ne leagă o prietenie puternică, pentru a depăşi acest impas cât mai repede”, a transmis E.S David Saranga, Ambasadorul Israelului la Bucureşti.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Israelul a donat României 40 de concentratoare de oxigen și trimite o medicală la noi în țară