Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Italia se află sub cod portocaliu şi roşu de vreme rea. Rafalele de vânt ating chiar şi 100 de kilometri pe oră

În nordul ţării, în Italia, mai multe râuri au început deja să se reverse, iar rafalele de vânt ating chiar şi 100 de kilometri pe oră. La Roma, în schimb, şcolile au fost închise. Iar la Genova mai mulţi copaci au fost doborâţi de o furtună.

de Redactia Observator

la 29.10.2018 , 14:41

În nordul ţării, în Italia, mai multe râuri au început deja să se reverse, iar rafalele de vânt ating chiar şi 100 de kilometri pe oră. La Roma, în schimb, şcolile au fost închise. Iar la Genova mai mulţi copaci au fost doborâţi de o furtună. Vremea capricioasă face ravagii şi în Franţa, unde 13 departamente se află sub cod portocaliu de ninsori şi ploi abundente. Meteorologii avertizează că în unele locuri, stratul de zăpadă ar putea depăşi 30 de centimetri. Iar în tot acest timp, în Rusia cel puţin 6 oameni au murit iar peste 140 au fost răniţi după ce o furtună puternică a provocat inundaţii masive în Krasnodar.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Stiri externe » Italia se află sub cod portocaliu şi roşu de vreme rea. Rafalele de vânt ating chiar şi 100 de kilometri pe oră