Antena Meniu Search
x

Italia: Un autocar a plonjat intr-o rapa adanca de 30 de metri. Cel putin 36 de oameni au murit

Accident rutier grav pe o autostrada in Italia! Cel putin 36 de oameni, printre care si copii, si-au pierdut viata, dupa ce autocarul in care se aflau a lovit mai multe masini si a plonjat, apoi, intr-o rapa adanca de 30 de metri

Vezi și

UPDATE 11.30 Numarul mortilor a crescut la 38.

Autocarul, cu 40 de pasageri la bord, se intorcea de la un pelerinaj la altarul Padre Pio, cand a avut loc accidentul. Ministerul roman al Afacerilor Externe nu a confirmat, pana la aceasta ora, daca exista vreun roman implicat in acest accident.

Tragicul eveniment a avut loc in jurul orei 20:30, ora locala, pe o autostrada ce leaga Napoli de Bari. Autobuzul s-a lovit de mai multe masini, a rupt parapetii si a plonjat intr-o rapa adanca de 30 de metri.

36 de trupuri neinsufletite ale pasagerilor au fost recuperate doar cu ajutorul echipajelor de la descarcerare. Alti 11 oameni au fost transportati de urgenta la spital, majoritatea in stare grava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Italia: Un autocar a plonjat intr-o rapa adanca de 30 de metri. Cel putin 36 de oameni au murit