Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Iubirea secretă a Prințului William, la un pas să destrame cuplul regal? "Au certuri teribile în care îşi spun cuvinte foarte urâte"

Probleme în Paradisul regal! Presa de scandal din Regatul Unit vorbeşte din ce în ce mai des despre infidelităţile prinţului William. O nouă carte a autorului Tom Quinn, expert în familia regală, susţine zvonurile. În volum, Quinn scrie că armonia dintre Ducii de Cambridge nu ar fi altceva decât o aparenţă. William ar avea o altă iubire secretă, încă din 2019.

De Redactia Observator la 17.03.2023, 21:25
Vezi și

Noua carte despre Familia Regală, publicată de un specialist în monarhie, pare să dea apă la moară zvonurilor că cel mai iubit cuplu regal nu ar sta pe roze. Presa de scandal a speculat încă din 2019 că William şi-ar înşela soţia. Cu toate astea, marile tabloide nu preiau informaţia.

Iubirea secretă a Prințului William, la un pas să destrame cuplul regal

"Nu e numai lapte şi miere. Au certuri teribile în care îşi spun cuvinte foarte urâte. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, la fel și William. Dar nu este întotdeauna adevărat".

Un fost angajat al Casei Regale a mărturisit că l-a auzit adesea pe Prinţul William în timp ce o striga "Ducesa de Doolittle" pe Catherine. Porecla ar fi apărut după ce Kate a fost criticată de defuncta regină că nu a avut o carieră înainte ca cei doi să se căsătorească, în 2011.

Pe acelaşi subiect

Membrii familiei regale nu se pricep prea bine să comunice între ei, așa că aceasta este o modalitate de a ocoli problema. Poreclele sunt o modalitate de a elimina tensiunea familială, spune un apropiat al Casei Regale din Marea Britanie.

Prinţul Harry vorbeşte în serialul "Harry and Meghan" despre faptul că cei doi duci de Cambridge au fost mereu protejaţi de familia regală. El acuză că aceştia ar fi minţit ca să-i ţină departe de presa de scandal. Rose Hanbury, o prietenă de familie, ar fi iubita secretă a prinţului. Mai mult, aceasta ar fi pe placul noii regine, Camilla.

Ducii de Cambridge nu au comentat niciodată zvonurile. Anul acesta, în luna februarie însă, mai multe voci au susţinut că Ducele de Cambridge a petrecut Valentine's Day în compania amantei sale şi nu a soţiei. Astăzi, cei doi au participat împreună la parada dedicată Sfântului Patrick.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Iubirea secretă a Prințului William, la un pas să destrame cuplul regal? "Au certuri teribile în care îşi spun cuvinte foarte urâte"