Antena Meniu Search
x

Românul care şi-a ucis iubita ce l-a părăsit pentru un pensionar italian, condamnat la închisoare

Ştefan, un român de 48 de ani, a fost condamnat la 16 ani în Italia, fiind găsit vinovat de uciderea Monicăi, o româncă de 37 de ani cu care a avut o relaţie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.02.2020, 16:16

Românul a fost condamnat la 16 ani de închisoare
Ştefan şi-a ucis iubita pentru că l-a părăsit pentru un pensionar italian - Gazzetta del Sud
  • Închisoare cu executare pentru românul care şi-a ucis fosta iubită în Italia
  • Femeia l-a părăsit pe român pentru a se mărita cu un pensionar italian

Ştefan, un român de 48 de ani, a fost condamnat la 16 ani în Italia, fiind găsit vinovat de uciderea Monicăi, o româncă de 37 de ani cu care a avut o relaţie.

Tragedia s-a petrecut în septembrie 2008, când Ştefan a împuşcat-o pe Monica de două ori, a incendiat cadavrul, l-a urcat într-o maşină şi a împins maşina într-un râu din Italia.

Conform Gazzetta del Sud, Ştefan şi Monica au avut o relaţie, însă femeia nu a fost de acord cu dezvoltarea acesteia.

În schimb, pentru a asigura un trai cât mai bun copilului ei, Monica a acceptat să se mărite cu un pensionar italian de 70 de ani.

Ştefan ar fi ucis-o pe Monica în 8 septembrie 2008. Soţul femeii a raportat dispariţia acesteia, iar trupul neînsufleţit a fost descoperit după aproape o săptămână.

Ştefan a fost arestat prima dată în mai 2010. A fost condamnat iniţial la 24 de ani de închisoare, însă magistraţii de la Curtea de Apel l-au achitat.

Procurorii au prezentat noi probe, astfel că magistraţii de la Curtea de Casaţie au desfiinţat primele două decizii şi au stabilit, definitiv, condamnarea românului la 16 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Românul care şi-a ucis iubita ce l-a părăsit pentru un pensionar italian, condamnat la închisoare