Antena Meniu Search
x

Video Iubiți adolescenți filmați râzând despre cum ”au omorât pe cineva”, cu 3 zile înainte de a fi acuzați de uciderea unuia dintre părinți, în SUA

O fată de 16 ani și iubitul ei de 18 ani s-au filmat în timp ce glumesc despre faptul că ar fi ucis pe cineva, la câteva zile după ce tatăl tinerei a fost găsit mort în casa sa incendiată, în Nevada.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.06.2021, 12:56

Aaron Guerrero, în vârstă de 18 ani, și Sierra Halseth, în vârstă de 16 ani, se filmează după crimă
Iubiți adolescenți filmați râzând despre cum ”au omorât pe cineva”, cu 3 zile înainte de a fi acuzați de uciderea unuia dintre părinți - captura video

Videoclipul a fost filmat de cei doi adolescenți din Nevada la trei zile după presupusa crimă. „Bine ați venit din nou pe canalul nostru de YouTube: a treia zi după uciderea cuiva”, spune tânărul de 18 ani în videoclip.

„Nu, nu spune asta pe cameră”, răspunde fata de 16 ani, râzând. „A meritat”, îi răspunde el, zâmbind, în timp ce se prefăce că o sufocă.

Cuplul de adolescenți, acuzat de uciderea tatălui fetei

Pe acelaşi subiect

Aaron Guerrero, în vârstă de 18 ani, și Sierra Halseth, în vârstă de 16 ani, sunt acuzați de asasinarea tatălui lui Halseth, Daniel, al cărui cadavru a fost descoperit de autorități pe 9 aprilie.

Bărbatul a fost găsit înjunghiat și ars parțial în propria casă, într-un incendiu despre care autoritățile cred, de asemenea, că a fost provocat de cuplul de adolescenți, scrie Insider.

Tinerii s-ar fi răzbunat pentru că părinții se împotriveau relației dintre ei

Presa americană scrie că tinerii ar fi recurs la crimă după ce părinții lor le-au interzis să se vadă, atunci când au aflat că au planuri să fugă împreună în Los Angeles.

În zilele de dinaintea uciderii, tinerii Halseth și Guerrero au fost surprinși în videoclipuri de supraveghere cumpărând un ferăstrău circular, precum și înălbitor, lichid de brichetă și mănuși de unică folosință.

Poliția crede că perechea spera să dezmembreze corpul lui Daniel Halseth. Ofițerii au declarat pentru Fox 5 că au găsit „sânge și țesut ce pare a fi uman” pe ferăstrăul circular.

Adolescenții au fost găsiți de polițiști la trei zile după crimă

După ucidere, Halseth și Guerrero au fugit în Salt Lake City, unde au fost opriți întâmplător. În acel moment, poliția a descoperit o pătură însângerată în portbagajul mașinii.

Examinând telefoanele mobile ale celor doi adolescenți, polițiștii au găsit videoclipul în care perechea a glumit despre crimă.

Halseth și Guerrero au fost trimiși înapoi în Las Vegas și urmează să se prezinte luni în instanță pentru a răspunde acuzațiilor de crimă.

Deși nu poate fi vorba de o pedeapsă cu moartea pentru Sierra Halseth, din cauza vârstei, procurorii iau în calcul să o ceară pentru iubitul ei de 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Iubiți adolescenți filmați râzând despre cum ”au omorât pe cineva”, cu 3 zile înainte de a fi acuzați de uciderea unuia dintre părinți, în SUA