Antena Meniu Search
x

Video Iubitorul de senzații extreme Remi Lucidi a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori, în timpul unei fotografii

Remi Lucidi, un temerar în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a căzut de pe vârful unui zgârie-nori înalt de 220 de metri, pe care îl escalada în timp ce se afla în Hong Kong. Tânărul, un iubitor de senzații extreme, era cunoscut pentru curajul cu care escalada clădiri sau structuri mai obscure, precum macarale, poduri, piloni sau chiar transmițătoare, de multe ori fără echipament de protecție.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 10:17

Remi Lucidi, cunoscut pe rețelele de socializare sub numele de "Remi Enigma", ajunsese la etajul 68 al clădirii Tregunter, un bloc rezidențial de aproximativ 220 de metri din zona exclusivistă Mid-Levels din Hong Kong, înainte de a cădea în gol. Potrivit Daily Mail, aventurierul fusese văzut de o menajeră cum bate la ferestrele unui apartament de lux, încercând să intre înapoi în clădire, însă din nefericire a căzut spre moarte înainte ca cineva să ajungă la el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În seara de joi, în care și-a găsit sfârșitul, francezul Lucidi ajunsese la zgârie-nori la ora 19:30, spunându-i unui paznic că vizitează un prieten la etajul 40. Rezidentul pe care l-a menționat a negat ulterior că îl cunoaștea pe acest aventurier și a precizat că totul a fost doar o înșelătorie a lui Lucidi pentru a trece de securitate.

Pe acelaşi subiect

Filmările camerei de supraveghere a clădirii arată apoi cum Lucidi coboară din lift la etajul 49 și apoi urcă scările până în vârf, la etajul 68. Ușa către acoperiș era blocată, dar Lucidi a forțat-o să se deschidă, hotărât să facă o fotografie de pe acoperiș. Corpul său a fost găsit doar după ce a ajuns din nou la sol.

Un pas greșit i-a adus moartea lui Remi Lucidi

Poliția a găsit camera sa sportivă, care conținea videoclipuri cu sporturile extreme pe care le practica, potrivit publicației South China Morning Post. Pe Instagram, Lucidi publicat fotografii și videoclipuri din aventurile sale de escaladare pentru cei peste 3.000 de urmăritori ai săi.

Postările recente îl arătau pozând în vârful schelelor și clădirilor în țări din întreaga lume, inclusiv Dubai, Bulgaria și Franța. Multe dintre înregistrări îl arătau escaladând curajos clădiri înalte fără a folosi echipament de siguranță.

Într-un videoclip ce taie respirația, Remi Lucidi putea fi văzut echilibrându-se pe marginea unui coș de fum înalt de aproximativ 300 de metri, în Franța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Iubitorul de senzații extreme Remi Lucidi a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori, în timpul unei fotografii